Viggo Kjær Poulsen

30. august 2021

Driftsleder markbrug Hyrup Søndergård

51 år

Lindevangen 3, Stouby

Mobil: 21 97 90 02

Mail: viggokp@hotmail.dk Hej mit navn er Viggo Kjær Poulsen 

 Jeg stiller op til KV 21 for Venstre i Stouby Hornum.

 Jeg er gift med Tina og sammen har vi 2 drenge Jens og Søren

 Jeg arbejder som Driftsleder i Markbruget hos Anders Lage i Hyrup, hvor vi producerer verdens bedste og sundeste, samt mest klimavenlige fødevarer.

 I min sparsomme fritid bliver der udover min familie tid til lidt frivillige bestyrelsesposter i Stouby Multihus og Købmandens Venner Stouby.

 INDRØMMELSE jeg holder med de røde. jeg er håbløs VB fan og er på Vejle station hver 2. søndag for at se VB spille fodbold i Superligaen.

 Pt. går det skidt for VB i superligaen, kunne det dog blot overføres til valgkampen i Hedensted Kommune.

Med valgkampen godt i gang, giver jeg jer her mit bud på, hvilken retning Hedensted Kommune bør bevæge sig i:

Venstre lukker IKKE skoler, de er hjørnestenen til bevarelse og udvikling af de mindre byer her i kommunen. Kort sagt en lokal skole giver folk lyst til at bosætte sig.

Byggegrunde - Den røde flertalsgruppe i byrådet har forsømt byggegrunde-kontoen.  Den skal vi hurtigst muligt have genfyldt med byggegrunde i HELE kommunen. Her bør lokalrådene være en oplagt sparringspartner 

De frivillige foreninger - Vi har et godt og stærkt foreningsliv her i kommunen. Det vil jeg gerne styrke og udbygge. De frivillige "driver" kommunen efter kl. 16. 

 Mennesket før systemet - ENHVER borger der henvender sig til kommunen, skal have en fair og ordentlig behandling. Uagtet hvilken sag det drejer sig om, skal borgeren mødes i øjenhøjde, med respekt og imødekommenhed, således at vi undgår de uheldige sager der havner i pressen. 

 Vi skal i Venstre rykke sammen i valgbussen og forene alle gode kræfter, således at vi fremstår som et stærkt hold i den kommende valgkamp.

Der skal kæmpes fra hus til hus, det bliver tæt.

Men Venstre skal have nøglerne tilbage til Rådhuset og dermed Ole Vind i Borgmesterstolen 

 Det vil jeg som kandidat gøre mit yderste til sker.

  GOD VAGKAMP TIL ALLE   

 

  Har du et emne du mener vi skal drøfte; skole, trafik, miljø, vækst, m.m,er du velkommen til at kontakte mig