Rasmus Ole Hansen

22. oktober 2017

Rasmus Ole Hansen

Økonomi Hedensted Kommune
Adresse: Søndergade 44, 8783 Hornsyld

Født: 31. december 1975


Jeg opstiller for første gang i Hedensted Kommune. Jeg er uddannet cand.merc.aud og Certificeret i Offentlig Revision. Jeg har tidligere arbejdet i revisionsfirmaerne Deloitte og BDO og i økonomiforvaltningen hos Københavns Kommune og Dragør Kommune. I dag er jeg ansat som revisor i Hedensted Kommune. Jeg bor i Hornsyld med sin datter som går i Hornsyld Skole.

Hedensted Kommune er en decentral kommune med en stærk økonomi, fordi et enigt byråd med Venstre borgmester Kirsten Terkilsen har besluttet at fokusere på de områder.

Strategien fastsættes ud fra de værdier flertallet af byrådet har og det er derfor ikke lige meget hvem der sidder for bordenden.

Venstre er det opstillede parti i Hedensted Kommune med de stærkeste værdier i forhold til, at hjælpe alle der kan og vil, ud fra de ressourcer der er til rådighed.

Der mener jeg, at jeg kan bidrage til fordel og gavn for Hedensted Kommunes indbyggere med min stærke borgerlige værdier kombineret med mit kendskab til offentlig økonomi og beslutningsprocesser.

For de kommende 4 år har jeg derfor følgende tre mærkesager:

UDBYG HAL OG SKOLE - STEM PÅ RASMUS OLE
Der er en grund til, at Hedensted Kommune har så mange stærke lokalsamfund, det er fordi man med Venstre i spidsen har bevaret de lokale Folkeskoler i en tid med lukninger i andre kommuner. Det er i lokalområderne at danskerne bor, så skal det også være muligt at gå til idræt og i skole lokalt.

Så derfor - Udbyg hal og skole - Stem på Rasmus Ole.

TRYG VEJ TIL SKOLE - STEM PÅ RASMUS OLE

I en kommune med mange mindre lokal samfund er det selvfølgelig en del trafik. Det betyder at bløde trafikanter kan føle sig utrygge ved at færdes i trafikken på f.eks. cykel.

Infrastruktur er en kommunal kerneopgave og når vi nu har bevaret lokale folkeskoler, bør det også være muligt trygt at cykle i skole på en cykelsti.

Så derfor - Tryg vej til skole - Stem på Rasmus Ole

MERE KAJ OG MOLE - STEM PÅ RASMUS OLE
Hedensted Kommune er den næstbedste erhvervskommune i Danmark. Med lave afgifter for virksomhederne. I Snaptun er molen udvidet til gavn for erhvervslivet. For at tiltrække flere turister vil jeg sætte fokus på Gudenåen, Uldum Kær og Juels-minde havn og mole.

Så -  Mere kaj og mole - Stem på Rasmus Ole