Pernille Juul

22. oktober 2017

Pernille Juul

Forretningsindehaver
Adresse: Odelsgade 5, 7130 Juelsminde

Født:


Kort om mig:
Jeg har en søn på 18 år og er gift – og en kvindes alder taler man jo ikke om, men jeg er 45 år.
Jeg er født i Bjerre, og ungdom-mens år blev nydt i dennes om-egn inden jeg flyttede til Juels-minde for 25 år siden, så hele mit liv har jeg levet på Juelsminde halvøen.
Serviceerhverv har altid haft min interesse og startede med, at jeg som 12-årig blev ansat som sommerhjælp i Havnekiosken i Juels-minde.
I dag ejer jeg selv Havnekiosken som har undergået mange forandringer og udvidelser siden jeg startede som sommerhjælp her-under navnet som i dag er Havnens Café- og Isbar.
Derudover er jeg ejer af Juels-minde Fisk herunder 3 fiskebiler, som kommer rundt i det meste af Midt- og Sydjylland samt Fyn. Men Juelsminde Fisk er også et selskabslokale, en bistro, en produktion, en engrosafdeling, en butik ligesom der er en catering afdeling.
Endvidere driver jeg Vaffelbage-riet i Juelsminde, 2 udlejnings-ejendomme, og på vestkysten driver jeg en fiskebutik & -bistro ved navnet Fiskehjørnet samt Blåvand Kro.
Jeg er til dels selvlært via hårdt arbejde, fordi jeg altid selv har haft min daglige gang i virksomhederne.

Hvorfor stiller jeg op til kommunevalget?
Det gør jeg, fordi jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel bl.a. fordi jeg har nysgerrigheden for at prøve nye ting og viljen til at gennemføre dette.
Til trods for mine kun 45 år har jeg på grund af de mange år – 34 somre i servicefaget – en stor erhvervserfaring og heraf mange år som leder med op til 250 ansatte i alt i mine forretninger.
Jeg er derfor også vant til at skulle træffe beslutninger – såvel nemme som svære beslutninger uanset hvor ubehagelige disse kan være.
Selvom jeg har bruger megen tid på min erhvervskarriere, har jeg dog også altid haft tid til at del-tage i diverse bestyrelser bl.a. Juelsminde Handelsstandsforening, Turistforeningen, Visionsrå-det og Hedensted kommunes bevillingsnævn. På nuværende tids-punkt sidder jeg i bestyrelsen for Juelsminde Havn & Marina og er herigennem udvalgt til at repræsentere denne i udvalget for Havnepladsens udvikling, hvor Visionsrådet og Kommunen ligeledes deltager. Jeg sidder også i bestyrelsen for Danmarks Restauranter & Cafeer, hvor jeg også deltager ved forhandlingsbordet til overenskomstforhandlinger indenfor servicefaget – jeg er derfor vant til at skulle samarbejde på tværs af meninger og holdninger.

Hvis du vælger mig kan jeg garantere dig, at den SUNDE FORNUFT altid vil blive brugt, når der skal træffes beslutninger.