Jakob Toftebjerg

22. oktober 2017

Jakob Toftebjerg

Landmand
Adresse: Østrupvej 55, Glud

               7130 Juelsminde

Født: 18. november 1981


Kort om mig:
Jeg er født og opvokset i Barrit, men bor nu lige uden for Glud, sammen med min dejlige kone Sabrina Toftebjerg. Hun er til daglig køkkenleder i Skjold/Rårup børnehaver. Sammen har vi 2 børn Carl på 9 år og Sofia på 7 år, de går begge på As Friskole og bruger deres fritid på håndbold og ridning. Som familie bruger vi vores fritid på camping i vores gamle camplet, venner og meget andet.

Jeg er udannet landmand fra Bygholm landbrugsskole. Da landmandsuddannelsen var afsluttet, tog jeg et år som soldat i den kongelige livgarde. Det var et år som modnede mig og gav mig oplevelser i et fællesskab hvor alle langt fra er ens, men hvor alle kan bidrage med noget.

Efter den Kongelige Livgarde har jeg været ansat som fodermester og driftsleder i svinebesætninger af forskellig størrelse. Jeg har taget et diplom modul i ledelse og er i dag driftsleder på Siljebjerggård hvor vi har 1000 søer med salg af 30 kg grise. Siljebjerggård er en moderne svinebesætning hvor vi bl.a. har alle vores søer gående løse i farestierne. Vi samarbejder med Seges om at teste og produktudvikle på stisystemer. Vi har et showroom med mulighed for at se ti forskellige farestier og vi har besøgende fra hele verden.

Stiller op fordi:
Som frivillig har jeg i flere år siddet som formand for bestyrelsen i både børnehave og nu skole. Det er et utroligt spændende arbejde hvor de emner vi arbejder med har direkte indflydelse på den hverdag mine børn møder.

Jeg stiller op til kommunalvalget 2017 fordi jeg har lyst til at gøre min indflydelse gældende, gøre noget godt for andre, vores lokal-område og hele kommunen.